RomutusExtraKampanja

RomutusExtra-kampanja: 500 euron romutustuki auton vaihtoon

LähiTapiola tarjoaa uudemman ja vähäpäästöisemmän auton hankintaan 500 euron romutustuen. RomutusExtra-kampanjan tavoitteena on päästöjen vähentäminen ja liikenneturvallisuuden parantaminen.

Me suomalaiset ajamme keskimäärin jo lähes 13 vuotta vanhoilla autoilla ja se pelihän ei vetele. Siksi LähiTapiola tarjoaa uudemman ja vähäpäästöisemmän auton hankintaan 500 euron romutustuen.

Kaikkiaan RomutusExtra-kampanjassa romutetaan 1 000 iäkästä autoa. LähiTapiola myös kompensoi hankitun auton päästöt, joten romutustuki tarjoaa mahdollisimman monelle autoilijalle mahdollisuuden päästöjen vähentämiseen ja liikenneturvallisuuden parantamiseen. Lue tarkat kampanjasäännöt


KAMPANJAN OHJEET JA EHDOT

  1. Ostettavan auton valinta. Asiakas menee Autotien vaihtoautojen hakusivulle, jossa valitsee romutusextra-merkityistä autoista itselleen mieleisen auton. Ostettavan auton on oltava uudempi ja vähäpäästöisempi kuin romutettavan auton ja ostettavan auton päästöjen on oltava alle 170g/km.

  2. Romutustuen varaaminen: Asiakas tekee valitsemastaan autosta rahoituksen ennakkohakemuksen, johon merkitsee rastin ”Olen kiinnostunut vanhan ajoneuvoni romuttamisesta" jolloin tästä tehdään asiakaskohtainen varaus. Nyt asiakkaalle on varattu kiintiöstä romutustuki 500€. Varaus on voimassa kolme viikkoa, jona aikana kauppa on tehtävä. Varaus ei kuitenkaan estä autoliikettä myymästä autoa. Asiakkaan on sovittava kaupasta suoraan autoliikkeen kanssa. Tällöin romutettavan ajoneuvon rekisterinumero kirjataan ylös lopulliselle rahoitushakemukselle.

  3. Vanhan auton romutus. Asiakkaan on omistettava romutettava auto ennen 1.6.2021, automyyjä tarkistaa Trafilta omistustiedon. Asiakas hoitaa itse auton romutuksen Suomen Autokierrätys Oy:n virallisessa vastaanottopisteessä (autokierrätys.fi) ja vie romutustodistuksen liikkeeseen.

  4. Romutuskampanja on asiakaskohtainen. Mikäli asiakkaalla on varaus tai toteutunut romutus, ei sama asiakas enää voi saada romutuspalkkiota. Vain yksi romutus per henkilö ja ostettava auto.

  5. Auton rahoitus ja vakuutus. Romutuspalkkion ja päästökompensaation edellytyksenä on, että ostettava auto rahoitetaan LähiTapiola Rahoituksen rahoituksella ja vakuutetaan LähiTapiolan tai Turvan vakuutuksella. Rahoitus edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä lopullisella rahoitushakemuksella (ei ennakkopäätösvaiheessa). Romutuspalkkio ei koske käteisellä ostavia asiakkaita.

  6. Muuta. Kampanjassa on tarjolla 500 euron romutustuki 1000 ensimmäiselle varaajalle. Kampanja päättyy, kun varaukset ovat täynnä tai viimeistään 31.10.2021

  7. Romutustuki huomioidaan rahoituslaskelmassa, sitä ei makseta asiakkaalle.  

nwdb