Palvelukuvaus

Olemme uudistaneet autotie.fi-palvelun. Uudella autotiellä vaihtoauton löytäminen on entistä helpompaa. Hakukentän avulla voit hakea vaihtoautoa kirjoittamalla esimerkiksi haluamasi merkin, mallin, vuosimallin ja halutut lisävarusteet tai vaikkapa suoraan rekisterinumerolla. Hakua voi rajata kirjoittamalla hintahaarukan tai maksimiajokilometrit esimerkiksi "5000-8000e -80000km".

Voit toki myös käyttää rajaamiseen tutumpaa valikkoratkaisua.

Vaihtoautojen järjestäminen ja vertailu

Autojen vertailu on nykyään todella helppoa. Voit valita yhtäaikaisesti usean valintakriteerin, kuten vaikkapa halvan hinnan, pienen kulutuksen ja suuren tehon. Palvelu tuo tulosten kärkeen ilmoitukset, joissa nämä ominaisuudet ovat parhaimpien joukossa.

 

Näet edellä valittujen ominaisuuksien arvot suoraan hakutulosten reunassa. Sinun ei tarvitse mennä katsomaan jokaisesta ilmoituksesta tietoja, joiden perusteella haluat autoja vertailla.

Uudet autot

Katso myös uudistettu Uudet Autot -osuus, josta pystyt helposti löytämään sinulle sopivimman tyypin ja pyytämän tarjouksen useasta autoliikkeestä.

Päästökompensaatio

Päästökompensoitavat autot

 

 

Päästökompensaatio-painikkeella voit hakea suoraan autot, joihin saa päästökompensaation.

Rahoitus

 

Laske Rahoitus-painikkeella voit laskea rahoituksen haluamallesi autolle ja samalla hakea luottopäätöksen ennakkoon. Luottopäätöksen hakemista varten sinun on tunnistauduttava palveluun joko pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Rahoitushakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Rahoituspäätös on alustava ennakkopäätös. Lähetämme myyjäliikkeelle tiedon kaikista onnistuneista hakemuksista.

Lopulliset kaupan ehdot on aina sovittava myyjäliikkeessä, joka myös tekee lopullisen luottohakemuksen sopimillanne kaupan ehdoilla. Lähetämme päätöksestä sinulle tiedon erillisellä tekstiviestillä. Mikäli hakemustasi ei voida jostain syystä käsitellä automaattisesti, tietojasi ei välitetä myyjäliikkeelle, vaan sinun tulee itse ottaa yhteyttä myyjään.

 

Rahoitushakemuksen lisäksi voit myös välittää yhteydenottopyynnön ilman laskentaa painamalla nappia ”Tarjouspyyntö” ja täyttämällä omat yhteystietosi lomakkeelle.

 

Laske vakuutus-painikkeella pääset LähiTapiolan verkkopalveluun, jossa voit laskea vakuutuksen hinnan valitsemallesi autolle omilla bonus- ja asiakkuustiedoillasi. Vakuutuslaskuriin on kirjauduttava pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, jotta saat henkilökohtaisen laskelman.

 

Kun menet liikkeeseen viimeistelemään kauppasi kerro myyjälle, että olet jo tehnyt rahoitus ja vakuutuslaskelmat valmiiksi.

 

nwdb