Rahoitus ja vakuutus

Kun haluat ajaa puhtaammin ja vastuullisemmin, valitse LähiTapiolan autorahoitus ja vakuutukset yhdessä. LähiTapiola Rahoitus kompensoi rahoittamiensa ja LähiTapiolan vakuutuksilla vakuutettujen henkilöasiakkaiden autojen päästöt ilman asiakkaalta perittävää lisämaksua.

 

Kysy LähiTapiolan rahoitustarjousta ja vakuutuksia suoraan autoliikkeestä. Päästökompensoitu ajaminen voi alkaa myös Autotie.fi-palvelusta, josta hankit uuden tai käytetyn auton LähiTapiolan autorahoituksella ja vakuutuksilla. Tee oma laskelmasi vaihtoautot sivulla tai autoliikkeet osiossa.

 

Osamaksurahoitus

  • osamaksurahoitus on saatavilla sekä uusien että käytettyjen autojen hankintaan.
  • Vakuudellinen, joustava ja turvallinen rahoitusmuoto, kun vakuutena toimii ostettava auto.
  • Rahoituksen ajan auto on rekisteröitynä LähiTapiola Rahoituksen omistukseen. Asiakas saa omistusoikeuden autoon, kun sopimus tulee maksettua loppuun.
  • Voit pyytää osamaksusopimukseen lyhennysvapaita kuukausia, muuttaa maksusuunnitelmaa, maksaa ylimääräisiä lyhennyksiä tai jopa maksaa sopimuksen kokonaan pois ennen sopimuskauden päättymistä.
  • Myös auton vaihto kesken kauden on yleensä mahdollista.
  • Kysy osamaksurahoitusta suoraan myyjäliikkeestä tai etsi päästökompensoitu käytetty auto Autotie.fi:ltä!
  • Voit myös hakea luottopäätöksen haluamallesi autolle Autotie.fi:n autohakusivun kautta

Rahoituksen palveluntarjoaja: LähiTapiola Rahoitus Oy Tietotie 9, 01530 Vantaa, lisätietoja www.lahitapiolarahoitus.fi.

 

 

Autovakuutus

Autovakuutus eli kasko ja liikennevakuutus yhdessä korvaavat autollesi tai sen varusteille sattuneita vahinkoja sekä vastapuolen henkilö- ja esinevahinkoja. Liikennevakuutuksessamme vahingottomuus ja entistä paremmat bonusedut tuovat kokonaisuutena parhaan bonuksen. Olemme parantaneet autovakuutuksen kaskoja entisestään ja saat samalla rahalla kattavammat autovakuutukset. Lisäsimme Loisto- ja Laajaan kaskoon Pysäköintivakuutuksen – ilman lisämaksua.

 

Lue lisää vakuutuksistamme

 

Sivuston kautta voit myös laskea hinnan vakuutuksellesi ja ostaa vakuutuksen.

Vakuutuksen palveluntarjoaja: LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö ja LähiTapiolan alueyhtiöt. Löydät yhtiöiden yhteystiedot osoitteesta www.lahitapiola.fi.

nwdb