Top3 automallit sinulle

Autoluokka:

Pienet autot (894 kpl)

Ford Fiesta

Ford Fiesta

Jaa sivu

FORD FIESTA on jokapäiväinen työkalu, jonka tehtävä on toimia helpomman ja joustavamman arjen puolesta ollen samalla kuitenkin silmää miellyttävän kaunis. Ulkokuoren suunnittelussa on käytetty rohkeutta sekä innovatiivisuutta ja tuloksena on sulava sekä virtaviivainen taideteos.

Monipuolisin liitäntämahdollisuuksin varustettu Fiesta soittaa suosikkikappaleesi Ford SYNCin kautta niin USB-tikulta, iPodilta, MP3-soittimesta kuin tietysti matkapuhelimestakin. Puhelin on käytettävissä englanniksi ääneen ja Fiesta lukee puhelimesi viestit sinulle ääneen. Puhelinta ei tarvitse käsitellä käsin, jolloin voit täysin keskittyä tiehen ja ajamiseen ilman häiriö- ja vaaratekijöitä.

Ford Fiestassa on litrainen, kehittynyt moottori, joka vastaa suoritusteholtaan jopa 1,6-litraista moottoria. Se ei kuitenkaan aiheuta yhtä suuria päästöjä tai kulutusta. Kulutus on jopa 24% ja päästöt 25% alemmat 1,6-litraiseen verrattuna. Fiesta onkin reipas ja edistyksellinen auto, jonka räväkkyys on saavutettu teknisin harppauksin.

Ford Fiesta on saatavilla myös 3-ovisena ST-mallina, jossa korostuu urheilullisuus. Sporttisuutta alleviivaa ST:n madallettu alusta sekä korkeampi teho. Halusitpa sitten Fiestan käytännöllisyyttä tai ST:n korostettua urheilullisuutta, tarjoaa Ford Fiesta sinulle oivan vaihtoehdon.

Uudet alkaen
15 499,72 €
50 000km ajetun keskihinta
13 203,04 €

Ford Fiesta -vaihtoautot

Ikä enintään
vanha
Hinta enintään
Ajettu enintään
km

Ford Fiesta -tyypit

Hinta
-
Palaute