Autoluokka:

Tila-autot (127 kpl)

Ford C-Max

Ford C-Max

Jaa sivu

5- tai jopa 7-paikkaisena saatava Ford C-Max on monikäyttöisyydellään ja teknologiallaan autoilun kykyaikaisinta kärkeä. Sen esimerkillisen hyvät ajo-ominaisuudet yhdistettynä Fordin uusien moottorien alhaiseen kulutustasoon tekevät siitä erinomaisen valinnan monikäyttöisen auton tarpeeseen.

C-Maxin muotoilukieli viestii liikkeestä ja energisyydestä. C-Maxin Panorama-lasikatto tuo tilaa ja luonnollista valoa sisätiloihin. Sisällä on muutenkin panostettu matkustajien viihtyvyyteen; säilytystilaa tavaroille on runsaasti kaikille matkustajille. Istuimet ovat helposti kaadettavissa suurempien tavaroiden kuljettamista varten.

Kuljettajan ja matkustajien turvallisuudesta C-Max huolehtii monin tavoin. Se muistuttaa kiinnittämättömistä turvavöistä ja takaovien lapsilukot toimivat sähköisesti. Rengaspainemittarit tarkkailevat renkaita ja ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä pitää auton kuljettajan hallinnassa yllättävissäkin tilanteissa. C-Max onkin monipuolinen ja turvallinen ratkaisu perhe-elämän vaativaan arkeen.

Uudet alkaen
23 137,08 €
50 000km ajetun keskihinta
19 065,71 €

Ford C-Max -vaihtoautot

Ikä enintään
vanha
Hinta enintään
Ajettu enintään
km

Ford C-Max -tyypit

Hinta
-
Palaute